Kinderkleding voor India

Kinderkleding voor India

Kinderkleding voor India

Een ander, al wat langer lopend project, is kinderkleding voor India. Mijn buurmeisje loopt altijd in het merk kinderkleding Z8. Kinderkleding Z8 is mooie kleding voor jongens en meisjes en heeft een hippe uitstraling. IKinderkleding 1k weet zeker dat iedere peuter tot puber in kinderkleding Z8 wil lopen. Nu is kinderkleding Z8 wel behoorlijk aan de prijzige kant. Zeeman, Action en Wibra zijn niet met kinderkleding Z8 te vergelijken. Mijn buurmeisje had zelf geen idee dat haar kleding zo prijzig was, maar ik kon het niet laten om hier met de betreffende moeder over te kletsen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen oordeel over deze dure kleding. Wel was ik erg nieuwsgierig naar de beweegreden van moeder om kinderkleding Z8 aan te schaffen. Sinds ik kinderkleding inzamel voor India valt het me steeds meer op hoeveel kinderkleding kinderen en jongeren bezitten. Zelf koop ik niet veel nieuwe kleding en ik vind het ook lastig om te begrijpen dat mensen zoveel kleding nodig hebben. De moeder legde me uit dat zij samen met haar man fulltime werkt. Ze hebben dan ook een royaal salaris en vinden het niet erg om wat extra geld aan kleding uit te geven. Ze was heel eerlijk. Kinderkleding Z8 vond ze gewoon erg mooi. Dat je ook goedkopere kleding bij de Zeeman kon kopen, vond ze niets nieuws. Het was alleen echter niets voor haar.

Toen ik vroeg of ze ook kinderkleding Z8 zou willen doneren voor mijn project, was ze niet direct negatief. Dat vind ik prachtig. Iedereen mag uiteraard zijn eigen keuzes maken, maar ik vind het fantastisch als men blijft geven aan diegene die minder bedeeld zijn.

Lees hier de reacties uit India.